Ήταν ξεκάθαρο πως στον Εργοτέλη δεν ήθελαν να παραχωρήσουν τον Σαρρή. Αυτό το ξεκαθάριζαν σε όλους τους τόνους και το έκαναν σαφέστερο με την αποψινή τους ανακοίνωση. Έτσι ο ΟΦΗ τώρα πρέπει να ψάξει αλλού για κεντρικό αμυντικό.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

\’\’Σε συνέχεια της επίσημης πρότασης, που κατατέθηκε εγγράφως από την ΠΑΕ ΟΦΗ για τη μεταγραφή σε αυτήν του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαρρή, η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ξεκαθαρίζει:

Ο Γιώργος Σαρρής είναι ένας από τους ηγέτες του νέου Εργοτέλη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και καθοδηγητής των νεαρότερων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στη νέα πορεία με μεγάλο στόχο την επιστροφή στη Super League. Αποτελεί ανασπόσπατο κομμάτι της φιλοσοφίας μας σχετικά με την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και είναι μια σημαντικότατη πτυχή του οράματος για έναν Εργοτέλη βασισμένο ως επί το πλείστον σε ποδοσφαιριστές προερχόμενους από την Πρότυπη Ακαδημία μας.

Τούτο κατέστη σαφές στην επικοινωνία που είχαν οι δύο ΠΑΕ σε επίπεδο προέδρων.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην «κατηγορία» του Γιώργου Σαρρή, όπως και οποιοδήποτε στέλεχος έχει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια για την επιστροφή του Εργοτέλη εκεί που πραγματικά ανήκει, δεν τελεί υπό παραχώρηση.

Σεβόμαστε και το έχουμε αποδείξει εμπράκτως, τον συμπολίτη ΟΦΗ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα της Super League.\’\’

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook