Άμεση ήταν η απάντηση της κίνησης \”ΝΕΑ ΕΠΣΧ\” στην γνωστοποίηση από πλευράς Ε.Π.Σ. Χανίων, της ακύρωσης 5 υποψηφιοτήτων της συγκεκριμένης παράταξης, για τις εκλογές της Κυριακής (2/9).
Ο επικεφαλής της κίνησης, Μανόλης Φραγκάκης, του οποίου η υποψηφιότητα κρίθηκε άκυρη, τόνισε ότι δεν ανήκει στο Σύνδεσμο προπονητών τα τελευταία 2,5 χρόνια και ότι έχει πάψει να είναι προπονητές για πάνω από δύο δεκαετίες. 
Το ίδιο τόνισε ο κ. Φραγκάκης ότι ισχύει και την υποψηφιότητα του Μανόλη Κουκλάκη, που \”κόπηκε\” για τον ίδιο λόγο. 
Αναφορικά με τον Τάσο Κουρουπάκη, η απάντηση της κίνησης είναι ότι υπάρχει το απαραίτητο δικαιολογητικό από τον Ερασιτέχνη ΑΟΧ, που δείχνει ότι η υποψηφιότητα του είναι έγκυρη, ενώ για τον Μιχάλη Κοτζαμιχάλη αναφέρθηκε ότι είναι μέλος του Γρανίτη. 
Για τον μόνο υποψήφιο, που ακυρώθηκε η συμμετοχή του και δεν υπήρξε τοποθέτηση ήταν για τον Μιχάλη Χαιρετάκη. 
Σκληρή γλώσσα για τον πρόεδρο της ΕΠΣΧ χρησιμοποίησε ο κ. Κουρουπάκης, που άφησε αιχμές ότι ουσιαστικά παίρνει μόνος του τις αποφάσεις για την Ένωση, ενώ υποστήριξε ότι η \”ΝΕΑ ΕΠΣΧ\”, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος θα είναι η ηθική νικήτρια της διαδικασίας. 
Τοποθετήσεις στη συνέντευξη τύπου έκανε και ο υποψήφιος Νίκος Κασιμάτης αλλά και ο Αντώνης Κουκλάκης, που στηρίζει την παράταξη. 
Ο κ. Κασιμάτης σημείωσε ότι ο Μανόλης Φραγκάκης ήταν πρώτος μεταξύ ίσον στην κίνηση και εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετικό εκλογικό αποτέλεσμα για την \”ΝΕΑ ΕΠΣΧ\”.
Από την μεριά του ο κ. Κουκλάκης κατηγόρησε τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων και αποκάλυψε ότι θα υπάρξει καταγγελία στην ΚΕΔ/ΕΠΟ για την ανοικτή στήριξη του προς την παράταξη του κ. Βούρβαχη, επικαλούμενος και δηλώσεις στήριξης του προέδρου του Σ.Δ.Π.Χ. Παναγιώτη Γιαννακάκη και των μελών της ΕΔ/ΕΠΣΧ Απόστολου Κουρκούνα και Δημοσθένη Δεδότση στην ιστοσελίδα diaititis.gr. 
Τέλος, τονίστηκε ότι βάσει του καταστατικού που τους παρουσιάστηκε από την ΕΠΣΧ, δεν υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης για τις άκυρες υποψηφιότητες και δεν αποκλείστηκε η δικαστική οδό για την υπόθεση αυτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook