Η Νάταλι Θάνου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η σέξι τραγουδίστρια κόβει την ανάσα με τις καυτές εμφανίσεις της στην παραλία. Η ξανθιά καλλονή το φετινό καλοκαίρι επισκέφθηκε πολλά μέρη και αφέθηκε στα «χάδια» του ήλιου και της θάλασσας…

Πήγα πολλές φορές στη Μύκονο. Μάλιστα μία από αυτές πήγα και για επαγγελματικούς λόγους αφού εκεί έγιναν τα γυρίσματα του video clip για το κομμάτι μου «Party in Mykonos», στο οποίο συμμετέχουν ο Κώστας Σόμμερ και ο Ρίκο Μπερνοσκόνι που είναι πολύ διάσημος παραγωγός που ζει στη Γερμανία. Επίσης πήγα στην Πελοπόννησο όπου πέρασα πανέμορφα, ήταν πολύ ήσυχα. Ημουν για λίγες μέρες και στην Τζια όπου πήγα πρώτη φορά και είναι καταπληκτικά. Οσοι δεν έχουν πάει τους προτείνω να επισκεφθούν το νησί άμεσα…

Οσον αφορά τα επαγγελματικά, το νέο της dance κομμάτι «Party in Mykonos» είναι στη δεύτερη θέση των charts στην Πολωνία.

«Ηταν κάτι πολύ ξαφνικό για μένα, γιατί δεν περίμενα να γίνει το κομμάτι μου hit εκεί. Θα κάνουμε tour τον χειμώνα στην Πολωνία και όχι μόνο εκεί, αλλά και σε διάφορες άλλες χώρες» δήλωσε στην «Espresso».

Η Νάταλι διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της και δεν το κρύβει. «Αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί όλα μου πηγαίνουν τέλεια και καταπληκτικά. Είμαι ευτυχισμένη γιατί στο πλευρό μου έχω φίλους και ανθρώπους που πραγματικά με αγαπάνε και νοιάζονται για μένα και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Η τραγουδίστρια μάλιστα άλλαξε και τα μαλλιά της αφού αποφάσισε να απαρνηθεί το τελείως ξανθό με το οποίο την είχαμε συνηθίσει. «Επιτέλους, σκούρυνα τα μαλλιά μου! Τα έφτιαξε ο κομμωτής μου, ο Αβραάμ, που είναι κολλητός μου και πάντα μου κάνει καταπληκτικά μαλλιά. Αυτή η αλλαγή μού αρέσει πολύ, γιατί το συγκεκριμένο χρώμα είναι πιο ωραίο από το προηγούμενο που είχα και αναρωτιέμαι πώς τόσα χρόνια ήμουν τόσο ξανθιά…»

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook