Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τα παιχνίδια του ΑΟΧ έδωσε την Παρασκευή ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Προμπονάς. Αφού δεν ήθελε να αναφερθεί στο παιχνίδι με τον Πλατανιά τόνισε ότι το παιχνίδι κόντρα στον Ασπρόπυργο είναι ευκαιρία για την ομάδα του ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που θα έχει και φάνηκε αισιόδοξος για τη νίκη.

 

                              

Η συνέντευξη του τεχνικού των «μπλε» ήταν η εξής:

 

 

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά:

 

 

«Το παιχνίδι με τον Πλατανιά ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάμε μπροστά πλέον και δεν στεκόμαστε σε αυτό».

 

 

Για την αναμέτρηση με τον Ασπρόπυργο:

 

 

«Είναι μια ευκαιρία για εμάς να κερδίσουμε τον Ασπρόπυργο και να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Ο Ασπρόπυργος είναι δυνατή ομάδα κυρίως απο την μέση και μπροστά και ενισχύθηκε σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το παιχνίδι γίνεται δυσκολότερο και λόγω των απουσιών που έχουμε»

 

 

Για τις απουσίες:

 

 

«Πέρα από τον τιμωρημένο Γωνιωτάκη και τον τραυματία Τεπετό μάλλον πολύ δύσκολα να έχουμε στη διάθεσή μας τον Τσεσμελή και τον Αντωνόπουλο. Ο Τσεσμελής είναι πιο δύσκολο ενώ για τον Αντωνόπουλο υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να προλάβει».

 

 

Για την διαχείριση της νίκης με τον Πλατανιά:

 

 

 

«Εμείς ρίξαμε όλη την εβδομάδα το βάρος στην διαχείριση της σημαντικής νίκης με τον Πλατανιά. Έγινε προσπάθεια για προσγείωση και για να διατηρήσουμε το πάθος και την αγωνιστικότητα που είχαμε. Άμα έχουμε αυτά τα στοιχεία και με τον Ασπρόπυργο θα κερδίσουμε»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook