Προπονήθηκε ο Λεωνίδας Καμπάνταης και τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα στο \”Θεόδωρος Βαρδινογιάννης\”. 
Ο ποδοσφαιριστής που το περασμένο Σάββατο άλωσε με τα δύο γκολ που πέτυχε τη Δράμα, ξεπέρασε το πρόβλημα με το αιμάτωμα που απέκτησε μεσοβδόμαδα παρ’ ότι οι αρχικές προβλέψεις ήταν ανησυχητικές. Από εκεί και πέρα, Πίτσος – Ζορμπάς δεν υπολογίζονται αφού και σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ εκτός αποστολής θα μείνουν και οι Αγρίτης – Γαλανόπουλος που είναι τιμωρημένοι. 
Όπως με τη Δόξα
Πρόβα ενδεκάδας είχε η προπόνηση της Παρασκευής με το Νίκο Αναστόπουλο να χρησιμοποιεί τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στη μεσαία γραμμή ενώ δίπλα του δεν αποκλείεται να βρεθεί ο Ερόλ Μπουλούτ ο οποίος «παίζει» και για το αριστερό άκρο της άμυνας. 
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βεζυρίδης, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπούρμπος, στο αριστερό Μπουλούτ η Κιάσσος, και στα στόπερ οι Μπερτίν και Γεωργίου. Στη μεσαία γραμμή, Βερόν, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς και Ιβάν Ρούσεφ διεκδικούν τρεις θέσεις ενώ, οι τρεις της επίθεσης θα είναι Παπουλής, Γιακούμπου και Λεωνίδας Καμπάνταης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook