Την Κυριακή στον Πύργο αναμφισβήτητα υπάρχει ένα κεντρικό πρόσωπο στο παιχνίδι του Πανηλειακού με τον Πλατανιά. Ο λόγος για τον Σάκη Σωτηρόπουλου που το πρώτο εξάμηνο άνηκε στον Πλατανιά αλλά πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα του τόπου του όπου μάλιστα ήταν κι αυτός που μάλλον κρίνει την παραμονή μετά το γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Χερσόνησο.

 

 Με αφορμή την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» των Χανίων ο ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού πλέον μίλησε στον Χανιά ΣΠΟΡ FM και αναφέρθηκε στο παιχνίδι, έκανε το σχόλιο του για τον Πλατανιά, για τον ΑΟΧ αλλά μίλησε και για τις προβλέψεις του για άνοδο και παραμονή.

 

Για το ματς με τον Πλατανιά είπε: «Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα για το παιχνίδι αυτό. Πέρασα έξι μήνες στον Πλατανιά όπου έχω καταπληκτικές εμπειρίες από αυτό το διάστημα. Πλέον όμως είμαι στον Πανηλειακό και θα παίξω για τον τόπο μου».

 

 

Για την ομάδα του: «Η ομάδα μου αδικείται από τα αποτελέσματα. Διαθέτουμε ένα νεανικό σύνολο αποτελούμενο από καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι η βαθμολογική μας θέση μας αδικεί. Βέβαια κλειδώσαμε κατά κάποιο τρόπο την παραμονή μετά την νίκη μας στην Χερσόνησο και το μέλλον φαντάζει πιο ευοίωνο για εμάς».

 

 

Για το ματς με Χερσόνησο όπου σκόραρε: «Ήταν ένα οριακό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Εμείς ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Πετύχαμε το γκολ και στη συνέχεια καταφέραμε να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος και πλέον είμαστε πιο άνετοι στην υπόθεση της παραμονής».

 

 

Για το πέρασμα του από τον Πλατανιά: «Στα Χανιά πέρασε έξι υπέροχους μήνες. Με την αλλαγή του προπονητή όμως οι συνθήκες δεν ήταν οι καταλληλότερες για εμένα. Συνήθως αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες και όταν έρχεται ένας καινούργιος προπονητής υπάρχουν και οι αλλαγές σε ποδοσφαιριστές. Πλέον είμαι στον Πανηλειακό και θα τα δώσω όλα για την ομάδα μου»

 

Για την πορεία του Πλατανιά: «Από την αρχή ήμουν πεπεισμένος ότι ο Πλατανιάς θα έκανε καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Διαθέτει καλό υλικό, καλούς παίκτες, γίνεται καλή δουλειά και είναι άξια εκεί που βρίσκονται και ως σύνολο αλλά και ως άτομα που διοικούν την ομάδα».

 

Για τον ΑΟΧ: «Ο ΑΟΧ πιστεύω ότι οι βλέψεις του ήταν για μέχρι εκεί που είναι. Δηλαδή στόχευε από την αρχή σε μια γρήγορη παραμονή. Τα παιδιά έσωσαν την παρτίδα και μετά το μεγάλο και αναπάντεχο διπλό στον Πλατανιά είναι όπως κι εμείς πιο άνετοι πλέον».

 

Για τη «μάχη» της ανόδου: «Όπως είπα ο Πλατανιάς είναι άξια εκεί που βρίσκεται και θα παλέψει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Η Ρόδος έχει καλό σύνολο και θα παλέψει κι αυτή όπως και η Παναχαϊκή».

 

 

Για την παραμονή: «Ξεκαθάρισε νομίζω το τοπίο μετά τη νίκη μας στην Χερσόνησο που είναι η πρώτη υποψήφια για υποβιβασμό. Εμείς έχουμε πιο εύκολο πρόγραμμα και μπορεί να ανεβούμε και πιο ψηλά ενώ έχουμε στην ουσία από την Χερσόνησο 7 βαθμούς διαφορά αφού έχουμε να πάρουμε και μια νίκη άνευ αγώνος».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook