Τρία ακόμη πτώματα αγνώστων στοιχείων, που πιθανότατα ανήκουν σε παράνομους μετανάστες, εντοπίστηκαν από στρατιωτική περίπολο στην περιοχή Πέταλο του ποταμού Έβρου.

Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 25 έως 30 χρόνων, που ανασύρθηκαν από συνεργείο της Πυροσβεστικής, οι σοροί των οποίων δεν φαίνεται να φέρουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας και πιθανόν πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να διασχίσουν κολυμπώντας τον ποταμό Έβρο.

Οι δύο ήταν γυμνοί και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ενώ ο τρίτος είχε υποστεί παραμόρφωση από δαγκωματιές ψαριών. Οι τρεις σοροί μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για νεκροψία και νεκροτομή.

Εξάλλου, αστυνομικοί συνέλαβαν στην περιοχή Ιάσμου Ροδόπης έναν αλλοδαπό διακινητή, που μετέφερε σε αυτοκίνητο πέντε παράνομους μετανάστες.

Η σύλληψη έγινε έπειτα από καταδίωξη του ύποπτου αυτοκινήτου, που δεν σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας, στην Εγνατία οδό.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο, ενώ οι έξι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook