Ένας… εγωισμός ήταν η αιτία για να χωρίσουν οι δρόμοι του Κώστα Μαρτάκη και του Ηλία Ψινάκη έπειτα από μια μακροχρόνια συνεργασία, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής! Παράλληλα, ο Κώστας εξομολογείται πως δεν έχει βρει ακόμα τον μεγάλο έρωτα και τον αναζητά, ενώ μιλά και για την συμμετοχή του στο «Dancing With The Stars».

«Ο Ηλίας με στήριξε και με προστάτευσε, μου έμαθε αυτά που δεν γνώριζα. Του οφείλω πολλά πράγματα. Ταιριάξαμε πολύ στην αρχή, γιατί εγώ είχα πειθαρχία και εκείνος αυτό ακριβώς ζητούσε από εμένα και τη δουλειά μου. Ο Ηλίας και εγώ είμαστε εγωιστές», λέει ο Κώστας στο περιοδικό «Eγώ Weekly». Πώς είναι τώρα οι σχέσεις τους; Όπως λέει, είναι δύο καλοί φίλοι, τον θεωρεί δικό του άνθρωπο και έχει μάθει να προστατεύει μόνος του τον εαυτό του.

Αν και παραδέχεται πως έχει ερωτευθεί, ο σέξι τραγουδιστής δεν διστάζει να παραδεχθεί πως ακόμα ψάχνει τον μεγάλο, έντονο έρωτα! «Είναι η δουλειά που ίσως παίζει ρόλο, γιατί με ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή», προσθέτει.

O ίδιος αποδίδει το ότι δεν τον έχουμε δει ποτέ με κάποια σύντροφο στο ότι θέλει να κρατά τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Όταν θα είμαι με κάποια για την οποία θα έχω πολύ δυνατά συναισθήματα, εννοείται πως δεν θα το κρύψω», συμπληρώνει.

Αυτό τον καιρό ετοιμάζεται πυρετωδώς για το σόου χορού του ΑΝΤ1, για το οποίο δεν κρύβει το άγχος του. «Δεν ξέρω ακόμα αν θα είναι εύκολο ή δύσκολο, θα προσπαθήσω όμως να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», λέει και παραδέχεται πως δυσκολεύεται στην ευθυγράμμιση και την στάση του σώματος.
«Δεν κατεβαίνουμε σε αγώνες και, προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει αν θα βγω πρώτος ή τελευταίος», προσθέτει ο Κώστας, συμπληρώνοντας ότι οι χοροί στο «Dancing» είναι διαφορετικοί από αυτούς που έχει κάνει κατά καιρούς on stage και δεν τους έχει χορέψει ποτέ στη ζωή του.

Πάντως, προς το παρόν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον δούμε στην τηλεόραση ως ηθοποιό ή παρουσιαστή, ενώ για την εξωτερική του εμφάνιση λέει πως ήταν avantage στην αρχή αλλά μετά… συνηθίζεται!

Star

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook