Ο 54χρονος Hugh Buckley ζει από θαύμα, καθώς κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή παρά το γεγονός ότι ένας «φίλος» του κάρφωσε μία τσουγκράνα στο κεφάλι του!

Ο 54χρονος άνδρας επισκέφτηκε ένα φίλο του τον περασμένο Ιούλιο στη Γλασκώβη. Για άγνωστο λόγο ο άνθρωπος αυτός τον άφησε για λίγο μόνο και επέστρεψε λίγο αργότερα με άγριες διαθέσεις. Του επιτέθηκε με μια τσουγκράνα και τον χτύπησε βίαια πολλές φορές στο κεφάλι.

Ο Hugh έπεσε λιπόθυμος στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τον βρήκαν την επόμενη μέρα και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί αναγκάστηκαν να καλέσουν την πυροσβεστική για να κόψουν με ειδικά εργαλεία τα «δόντια» που «περίσσευαν», ενώ είχαν προειδοποιήσει την οικογένειά του ότι δε θα άντεχε περισσότερες από 24 ώρες.

Επί τρεις μήνες ήταν σε κώμα και πάλευε για τη ζωή του και τελικά τα κατάφερε. Όμως η ζωή του ποτέ δε θα είναι ξανά φυσιολογική, καθώς χρειάζεται καθημερινή φροντίδα από ειδικό νοσηλευτή, λόγω των βαρύτατων εγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη ενώ έχει χάσει και την ικανότητα της ομιλίας.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook