Το θρυλικό άρωμα «Angel» του Τhierry Mügler, το οποίο κυκλοφορεί από το 1922, βρήκε άξια εκπρόσωπο για να συνεχίσει να γράφει ιστορία στον πλανήτη της υψηλής αρωματοποιίας.

Η 37χρονη διάσημη ηθοποιός Eva Mendes θα αντικαταστήσει τη Naomi Watts, ενώ η σχέση της με την beauty industry δεν είναι πρόσφατη, αφού στο παρελθόν η Mendes υπήρξε το πρόσωπο στη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος «Secret Obsession» του Calvin Klein.

\"\"Η καμπάνια, βέβαια, απαγορεύτηκε λόγω του άκρως αισθησιακού περιεχομένου. Αυτό δεν εμπόδισε τον Mügler στο να επιλέξει την εκρηκτική Mendes για το λανσάρισμα του αρώματος.

Η νέα καμπάνια του «Angel» αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Εκπρόσωπος της εταιρίας χαρακτήρισε τη Mendes «γοητευτική» και: «Ενώ η Naomi Watts με την αιθέρια ομορφιά της ενσάρκωνε την αγγελική όψη του αρώματος, ο Thierry Mugler επέλεξε να αναδείξει τις εκρηκτικές διαστάσεις του αρώματος με την σαγηνευτική Mendes. Η άψογη σιλουέτα της είναι σε τέλεια αρμονία με την αισθητική της κάμερας του φωτογράφου. Η Mendes μάγεψε τον Mugler με την ανεξαρτησία, την αποφασιστικότητα και το χιούμορ της.»

\"\"

\"\"zougla

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook