Tον Κώστα Μαρτάκη και τη Μαριέττα Χρουσαλά θα υποδεχτεί στην πρεμιέρα της η Ευγενία Μανωλίδου τη Δευτέρα 21 Μαρτίου. Το «Dancing With the Stars Daily» αρχίζει μία ημέρα μετά την έναρξη των live τού «Dancing With the Stars ΙΙ».

H καθημερινή εκπομπή της 36χρονης παρουσιάστριας θα βγαίνει από τα Kappa Studios και θα προβάλλεται στις 19.00, απέναντι από τα «Μυστικά της Εδέμ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλατό της εκπομπής της είναι πολύ ιδιαίτερο και πολύχρωμο, έχοντας για βάση το ροζ και το φούξια. Την περισσότερη ώρα η Ευγενία Μανωλίδου θα παρουσιάζει την εκπομπή της όρθια. Επίσης, στην ίδια εκπομπή θα βλέπουμε και τη χορογράφο Γκαλένα Βελίκοβα.

\"\"Το «Dancing With the Stars Daily» ήταν το πιο πετυχημένο πρόγραμμα του 2010 στην prime time ζώνη του BBC2.

Από \’κει και πέρα, να αναφέρουμε ότι την Τρίτη 22 Μαρτίου, στην εκπομπή είναι καλεσμένοι ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Έρρικα Πρεζεράκου, ενώ την επόμενη μέρα, Τετάρτη 23 Μαρτίου, η Μιμή Ντενίση — εξάλλου, η ηθοποιός και η παρουσιάστρια είναι πλέον φίλες.

Το «Dancing With the Stars Daily» θα παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις του «DWTS». Οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν τις πρόβες και τις προετοιμασίες των ζευγαριών για το επόμενο σόου, τις αντιδράσεις και τα σχόλιά τους για όσα συμβαίνουν. Παράλληλα, θα μάθουν τα πάντα για τους ball room και latin χορούς.

yupi

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook