Με μια έκπληξη ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος του ομίλου παραμονής αφού ο Ιδομενέας κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο "διπλό" μέσα στον Βάμο επικρατώντας της Κορωνίδας με 3-2. Έτσι η ιστορική ομάδα του Γαλατά που πολλοί την είχαν "ξεγραμμένη" πήρε βαθιά βαθμολογική "ανάσα" και δείχνει ικανή για την παραμονή.

Σημαντική νίκη που τον κάνει να νοιώθει πιο άνετα στην υπόθεση παραμονής σημείωσε και ο Αστέρας Μανολιόπουλου που επικράτησε με 1-0 του Ποσειδώνα στην Σούδα και έκανε το "2 στα 2" με τον Αντώνη Καρατζή στον πάγκο του. Από την άλλη η ομάδα των Τσικαλαριών φαίνεται οτι έχει αποδεχτεί την μοίρα της και το γεγονός οτι είναι η πρώτη ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Β' ΕΠΣΧ.

Στα άλλα παιχνίδια η Δόξα, αν και "καρδιοχτύπησε" στο τέλος, επέστρεψε στις νίκες με 2-1 απέναντι στην Θύελλα Καλάθενων ενώ "χορταστική" ισοπαλία με 2-2 υπήρξε στον Ναύσταθμο ανάμεσα σε Ασπίδα και Κεραμειά.


Την Κυριακή το πρωί ολοκληρώνεται η αγωνιστική με τον Ίκαρο Μ. να αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στην κοινή τους έδρα στα Νεροκούρου.10η αγωνιστική (1η β' γύρου)
Σάββατο 19 Μαρτίου

Κορωνίδα - Ιδομενέας 2-3


Δόξα Παχ. - Θύελλα Καλ. 2-1


Ασπίδα - Κεραμειά 2-2


Ποσειδών Τσικ. - Αστέρας Μαν. 0-1Κυριακή 20 Μαρτίου (10.30)


Ίκαρος Μ. – Ηρακλής Νερ. στα Νεροκούρου
Τριανταφύλλου (Καλιγέρης – Καντεράκη)

Η βαθμολογία (σε 10 αγώνες)

 

 

1. Ίκαρος Μ.* 19

 

2. Ασπίδα 18

 

-. Δόξα Παχ. 18

 

4. Κορωνίδα 15

 

-. Κεραμειά 15

 

6. Αστέρας Μαν. 13

 

7. Ηρακλής Νερ.* 12

 

-. Ιδομενέας 12

 

9. Θύελλα Καλ. 11

 

10. Ποσειδών Τσικ. 1