Μια ολόκληρη οικογένεια συνελήφθη στην Ξάνθη με βαριές κατηγορίες για την απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση ενός κοριτσιού μόλις 18 χρόνων! Ως βασικός κατηγορούμενος φέρεται ο 29χρονος γιος, ο οποίος βίαζε επί τρία μερόνυχτα το άτυχο κορίτσι με την βοήθεια της… μητέρας του και των τριών αδελφών του!

Η υπόθεση που δεν χωράει ανθρώπινος νους, αποκαλύφθηκε όταν η κοπέλα κατέφυγε σε άθλια κατάσταση στους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας Ξάνθης και διηγήθηκε ότι ο 29χρονος την είχε απαγάγει και την είχε οδηγήσει στο σπίτι του στον οικισμό της Μάνδρας, όπου την κράτησε παρά την θέλησή της τρείς ολόκληρες ημέρες πριν την αφήσει να φύγει!

Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία, την βίαζε επανειλημμένα χωρίς να τον εμποδίσουν η μητέρα και τα τρία αδέλφια του που μάλιστα επικροτούσαν τις πράξεις του! Οι αστυνομικοί εντόπισαν την πενταμελή οικογένεια και την συνέλαβαν για βιασμό και παράνομη κατακράτηση και τα μέλη της θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ διατάχθηκε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στην 18χρονη για να πιστοποιηθεί ο βιασμός.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook