Με μοναδικό στόχο τη νίκη και το \”γκρέμισμα\” του απόρθητου φέτος Πύργου ο Πλατανιάς βρίσκεται ήδη στην πόλη της Ηλείας για να αντιμετωπίσει τον αήττητο εντός έδρας Πανηλειακό. Το ματς είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Τίμου Καβακά όσον αφορά το…κυνήγι της ανόδου, είτε απευθείας είτε μέσω των μπαράζ.

 

 

Η αποστολή του Πλατανιά από το απόγευμα του Σαββάτου βρίσκεται στον Πύργο με επικεφαλής τον πρόεδρο, Στέλιο Βαρουξάκη, με την ελπίδα οτι το αποτέλεσμα της κυριακάτικης αναμέτρησης θα είναι νικηφόρο για τους ¨ερυθρόλευκους\” των Χανίων. Βέβαια το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο αφού αντιμετωπίζουν μια ομάδα που είναι αήττητη εντός έδρας όπου έχει 4 νίκες και 7 ισοπαλίες.

 

 

Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας, Τίμος Καβακάς, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα μέσα από τους 18 παίκτες της αποστολής που είναι οι: Λιούρδης, Βλαχάκης, Τζανής, Γεωργόπουλος, Παληγεώργος, Παπαδημητρίου, Κατρανίτσας, Αθανασιάδης, Τσοντάκης, Μαζιώτης, Μουνάφο, Μιρτσέτα, Προβατίδης, Νούτσος, Πιτσόκος, Μπαξεβάνης, Κατσικοκέρης, Μαρτσάκης.

 

 

Αγωνιστικά προβλήματα ο νεαρός τεχνικός πέραν του τιμωρημένου Πότσι δεν αντιμετωπίζει και απέκλεισε απο την αποστολή τον Λούκεζ, τον Κομπογεννητάκη που ταλαιπωρείται από ίωση και το νεαρό τερματοφύλακα Δασκαλάκη.

 

 

Η πιθανή 11άδα

 

Ουσιαστικά πολλές αλλαγές στην 11άδα του Πλατανιά δεν πρόκειται να υπάρξουν πέρα από ένα πρόσωπο. Η απουσία του αρχηγού Πότσι διατηρεί μάλλον το Νούτσο στην αρχική σύνθεση αλλά πλέον στα χαφ δίπλα στον Μουνάφο και όχι στα αριστερά του κέντρου. Εκεί θα επανέλθει όπως όλα δείχνουν ο Ηλίας Προβατίδης που περιμένουν όλοι οτι θα είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΑΟΧ. Άρα η πιθανή 11άδα του Πλατανιά είναι η εξής:

Λιούρδης, Αθανασιάδης, Τζανής, Παληγεώργος, Κατρανίτσας, Νούτσος, Μουνάφο, Πιτσόκος, Προβατίδης, Μιρτσέτα, Κατσικοκέρης.

 

Ο Πανηλειακός

Στον Πανηλειακό υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα και καλή ψυχολογία μετά το \”διπλό\” παραμονής στην Χερσόνησο όπως δήλωσε και ο πρώην παίκτης του Πλατανιά και νυν της ομάδας του Πύργου, Σάκης Σωτηρόπουλος. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Τόγιας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Δούλο, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση κήλης, αλλά από εκεί και πέρα δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Στόχος βέβαια της ομάδας από την Ηλεία να διατηρήσει το αήττητο στο γήπεδο της και να \”αγκαλιάσει\” την παραμονή.

Η διοίκηση του Πανηλειακού έχει ορίσει είσοδο με 10 και 15 ευρώ και 5 ευρώ για τους οργανωμένους και τους φοιτητές. Οι μαθητές θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο ενώ έγινε κάλεσμα στους κατόχους διαρκείας να μην κάνουν χρήση τους και να πάρουν απλό εισιτήριο με σκοπό να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook