Όπως καταγγέλθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής 20/3 στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου , 10 άτομα επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτες λήστεψαν δυο νεαρούς αλλοδαπούς 22 και 18 ετών ενώ αυτοί περπατούσαν σε δρόμο του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία τους, δέκα  άγνωστα άτομα, τα οποία επέβαιναν σε έξι έως επτά δίκυκλες μοτοσικλέτες, τους πλησίασαν, ενώ βάδιζαν πεζοί και με την απειλή μαχαιριού που έφερε ο ένας από αυτούς απαίτησαν να τους παραδώσουν τα χρήματα που έφεραν μαζί τους, χωρίς οι ανωτέρω παθόντες να συμμορφωθούν.

Εν συνεχεία δράστες, ενεργώντας από κοινού, άσκησαν σε βάρος των παθόντων σωματική βία, ενώ ο ένας εξ αυτών χρησιμοποιώντας το αναφερόμενο μαχαίρι έπληξε τον 22χρονο παθόντα δύο φορές στο αριστερό χέρι προκαλώντας απλή και ελαφριά αντίστοιχα σωματική βλάβη, συνεπεία των οποίων κατέπεσε επί του οδοστρώματος.

Ο ίδιος δράστης αφαίρεσε από τσέπη παντελονιού του ίδιου παθόντα το χρηματικό ποσό των εκατό ογδόντα [180] ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας διακοσίων [200] ευρώ. Δράστες αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδ/νση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook