Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Αγώνα το 2010, έχει προγραμματίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον 2ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος ‘Σαμαριά’ (Samaria Run), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί εφέτος την Κυριακή 08 Μαΐου 2011. Ο Εθνικός Δρυμός Λευκών Ορέων με το Φαράγγι της Σαμαριάς, ο οποίος είναι παγκοσμίως γνωστός, με μεγάλη καθημερινή επισκεψημότητα, θα φιλοξενήσει πάλι την διοργάνωση αυτή.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσει ο φετινός αγώνας είναι λίγο μεγαλύτερη, περίπου 20 km, και είναι Μαχί Ομαλού (Εκκίνηση) – Ξυλόσκαλο – Νερούτσικο – Άγιος Νικόλαος – Καλυβάκι – Ποτιστήρια – Ποριά – Καταφύγιο Καλλέργη – Ξυλόσκαλο Ομαλού, όπου θα γίνει φέτος ο τερματισμός. Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στην διαδρομή αυτή σε δρόμο και στα αντίστοιχα μονοπάτια του Εθνικού Δρυμού.

Αν θέλετε να ρωτήσετε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή να στείλετε τις δηλώσεις συμμετοχής σας, επικοινωνήστε με τα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα δημοσιοποιηθούν η αναλυτική περιγραφή, οι κανόνες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τον 2ο Αγώνα ορεινού τρεξίματος ‘Σαμαριά’. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχει ανέβει στο διαδίκτυο η επίσημη ιστοσελίδα του Αγώνα, στην οποία συνεχώς θα προστίθενται πληροφορίες και ίσως γίνουν και κάποιες διορθώσεις για να γίνει πιο λειτουργική και εύχρηστη.

Διαδικασία Εγγραφής
Για την έγκυρη συμμετοχή σας στον αγώνα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

ΒΗΜΑ 1: Συμπληρώστε με ελληνικούς χαρακτήρες όλα τα υποχρεωτικά πε-δία στην Δήλωση Συμμετοχής του αγώνα. Προτιμείστε τα κεφαλαία γράμματα. Προσκομίστε την ή στείλτε την ταχυδρομικώς στα γραφεία του Συλλόγου.
ΒΗΜΑ 2: Καταθέστε επωνύμως το κόστος συμμετοχής (20 ευρώ) στον τρα-πεζικό λογαριασμό που αναγράφετε στο έντυπο αυτό και στείλτε μας την από-δειξη κατάθεσης με fax στο +302821054903 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected] ή ταχυδρομικώς.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Ζητήσετε να αναγραφεί καθαρά το ονοματεπώνυμο του καταθέτη ώστε να αντιστοιχιστεί με την Δήλωση Συμμετοχής.
Για μαζικές πληρωμές άνω του ενός ατόμου παρακαλούμε συνοδέψτε την απόδειξη κατάθεσης με λίστα των αγωνιζομένων.
Έγκυρες θεωρούνται μόνο οι δηλώσεις συμμετοχής οι οποίες είναι ταμειακά ενήμερες.

Ακυρώσεις
Επιστροφές χρημάτων λόγω ακύρωσης της συμμετοχής είναι δυνατές, εφό-σον γίνει γραπτή ενημέρωση έως και την Δευτέρα 02/05/2011.

Προσοχή! Οι έχοντες ήδη δηλώσει συμμετοχή μέσω διαδικτύου, πρέπει να στείλουν και την επίσημη φόρμα για τη Δήλωση Συμμετοχής μαζί με την από-δειξη πληρωμής, ταχυδρομικώς στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων, οδός Τζανακάκη 90, 73134 Χανιά..

Τράπεζα: Τράπεζα PROBANK Α.Ε., Κατάστημα Χανίων 016
Αριθμός λογαριασμού: GR30 0540 0160 0000 0870 9012 013 Δικαιούχος: Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων

Η ιστοσελίδα είναι: http://www.samaria.format-computers.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook