Χάλασε ότι έφτιαχνε ο Πατούχας τον τελευταίο καιρό καθώς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην καλύτερη Ιεράπετρα με αποτέλεσμα να ηττηθεί στη Βιάννο με 1-2. Οι Λασιθιώτες ήταν καλύτεροι, έπαιξαν έξυπνα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως απέναντί τους βρήκαν μια ομάδα που δεν ήξερε τι γύρευε τι γύρευε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αγίας Μονής. 
Η πρώτη φάση έγινε στο 26’ όταν Σκύβαλος είδε το Χωματά εκτός θέσεως, επιχείρησε να τον «κρεμάσει» αλλά ο τελευταίος πρόλαβε στο τσακ και αποσόβησε τα χειρότερα. 
Στο 50’ τα λάθη της άμυνας του Πατούχα που έκανε «δώρα» συνεχώς έπιασαν τόπο, αφού αμυντικοί των γηπεδούχων έμοιαζαν σαν υπνωτισμένοι και ο Γκίνης με ψηλοκρεμαστό σουτ, άνοιξε το σκορ. 
Στο 58’ ήρθε η ισοφάριση μ’ ένα υπέροχο γκολ, όταν ο Μπελίτσας «με άπιαστο διαγώνιο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. 
Η Ιεράπετρα όμως δεν είχε πει την τελευταίας της λέξη. Στις καθυστερήσεις, ο Χατζηανδρέου τροφοδότησε Μίγγα ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2. 
Πατούχας: Χωματάς, Καστελλιανάκης, Κάτελας (57’ Τσαγκαράκης), Σουργιάς, Κουνενάκης, Νικολάρας, Καραντινάκης, Καραταράκης, Σαπαλίδης (11’ λ.τρ. Μπελίτσας), Παπαδημητρίου (Μπιτσακάκης Μιχ.), Καρτσώνης.

Ιεράπετρα: Αλευράς, Μαστοράκης, Τοψιδέλης, Τσελέπης, Χατζάκης, Κουγιουμτζάκης, Γκίνης (87’ Μίγγας), Χατζηανδρέου, Τσαμπανάκης (75’ Χρυσοφάκης Γ.), Σκύβαλος, Παϋσανίδης (76’ Ταρτάρας).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook