Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν αύριο το απόγευμα της Δευτέρας στις 6 στο Ηράκλειο, τα μέλη του Μ- Λ ΚΚΕ για την θέση τους ενάντια στον πόλεμο της Λιβύης.

Πιο αναλυτικά το Μ-Λ ΚΚΕ καταδικάζει το βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο ενάντια στο Λιβυκό λαό συνεχίζει λέγοντας πως «ξεκίνησε με την αεροπορική επίθεση Γαλλίας, ενισχύθηκε από τους «ανθρωπιστικούς» πυραύλους των Η.ΠΑ και τις πολεμικές δυνάμεις της Αγγλίας με στόχο την ισοπέδωση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του Λιβυκού λαού, την ανακατανομή των ζωνών επιρροής και τον έλεγχο των πετρελαιοπηγών, όπως επιτάσσει το Ιμπεριαλιστικό δόγμα του Τρόμου.»

Το Μ-Λ ΚΚΕ Η καταγγέλλει την ελληνική κυβέρνηση, την οποία αποκαλεί: σταθερά υποτακτική και ξενόδουλη, εντάχθηκε ξανά στο «κλαμπ των προθύμων» , δικαιώνοντας εξ αρχής τη σφαγή του Λιβυκού λαού στο όνομα της «σωτηρίας των αθώων».

Λειτουργώντας ως καλό φερέφωνο των προστατών-κηδεμόνων της , έγινε ιδεολογικός προπομπός μια εγκληματικής επίθεσης, ενώ στην πράξη, συμμετέχει και ενισχύει την Ιμπεριαλιστική Επέμβαση, παρέχοντας «γη και ύδωρ» στους σφαγείς του Λιβυκού λαού.

Μετατρέπει τη χώρα σε πολεμικό ορμητήριο, προσφέροντας τις βάσεις της Σούδας, του Αράξου και του Ακτίου, το θαλάσσιο και εναέριο χώρο, ενώ δηλώνει πρόθυμη να συμμετάσχει και με πολεμικές δυνάμεις ,ναυτικές και αεροπορικές. Πρόκειται για μια αποκορουστικά δουλοπρεπή πολιτική, που εντάσσει τη χώρα στους Ιμπεριαλιστικούς πολέμους και σχεδιασμούς και συνεπικουρεί στην ισοπέδωση των βασικών δικαιωμάτων των λαών.

Τέλος καλούν όλους του Ηρακλειώτες να συμμετάσχουν στην αυριανή συγκέντρωση, ενώ ζητούν από τον Κρητικό λαό την επαγρύπνηση και μαζική συμμετοχή του στις διαμαρτυρίες και τα συλλαλητήρια ενάντια της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας