Ο ΠΑΟ Κρουσώνα απέδειξε με τη σημερινή του νίκη επί του Γιούχτα, ότι αυτή τη στιγμή είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα του Περιφερειακού. Η αρμάδα του Βασίλη Καραίσκου διέλυσε με το εντυπωσιακό 5-1 τον Γιούχτα που ήταν φανερά επηρεασμένος αλλά και κουρασμένος από την ήττα-σοκ που υπέστη την περασμένη Τετάρτη στις Αρχάνες. 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν με την έναρξη του αγώνα να προηγηθούν με γκολ του Μαμουλάκη. Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στο 35’ με τον Λουλιάδη που αποβλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. 
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς και με δύο γκολ του Πουλάκη στο 58’ και στο 70’ πήραν διάφορα δύο γκολ από τον Γιούχτα. Στο 73’ ο Κουράκης με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και στο 75’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 5-1. 
ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΣΩΝΑ: Γεωργίου, Κάβαλος, Ζαμπετάκης, Μακαντουνάκης, Οικονόμου, Χ. Μαρκάκης, Ρηγάκης, Μπινιχάκης, Κουράκης (85’ Ε. Μαρκάκης), Μαμουλάκης (70’Σταθόγλου), Πουλάκης (75’ Μιαούλης).
ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Τζωρμπατζάκης, Κασσοτάκης, Στάχτιαρης, Λουλιάδης, Ιερωνυμάκης, Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης (71’ Αντωνακάκης), Πυγιάκης, Νταΐνης, Ανδριαδάκης (73’ Μεταξάκης), Τριάντης (63’ Σταθάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook