Αυτός ο Εργοτέλης αξίζει να μείνει και με το παραπάνω στην Super League. Οι \”κιτρινόμαυροι\” παρ’ ότι βρέθηκαν τρεις φορές πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν τρεις φορές τη Λάρισα και το τελικό 3-3 ουσιαστικά στέλνει τους Θεσσαλούς στην παρακάτω κατηγορία. 
Ο Κρητικός σύλλογος έπαιξε ψυχωμένα, γεγονός που δείχνει ότι όλοι οι παίκτες γνώριζαν ότι θα αγωνιστούν σ΄ ένα ματς για άντρες. Το γκολ του Αμπουμπακάρι στο 13’ με την βοήθεια του Χίμπλινγκερ, δεν πτόησε τα παλικαριά του Νίκου Καραγεωργίου. Η απάντηση ήρθε από το Λετονό. Ο Μάρις Βερπακόφσκις με γυριστή κεφαλιά προειδοποιεί του Λαρισαίους για τη συνέχεια. Το 1-1 είναι γεγονός με τους «Βυσσινί» να αναζητούν το γκολ. Αυτό θα ‘ρθει με τον Τσιμπάμπα στο 47’ ο οποίος ένα λεπτό πριν είχε περάσει σαν αλλαγή. 
Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει. Και πάλι ο Ρομάνο έβγαλε τη σέντρα, ο προωθημένος Χίμπλινγκερ με κεφαλιά κάνει το 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 
Η Λάρισα δεν το έβαλε κάτω. Πίεσε, άλλωστε έπαιζε το τελευταίο της χαρτί. Δικαιώθηκε, προσωρινά βέβαια, με τον Κουζέν όταν στο 80’ έφερε το ματς στο 3-2. 
Η τελειωτική βολή ήρθε πάλι με τον Βερπακόφσκις. Ο Κατσιαρός αδράνησε και ο Λετονός με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-3 δίνοντας στον Εργοτέλη τον βαθμό ανάσα και στην Λάρισα την σπρωξιά για τον υποβιβασμό. 
Λάρισα (Νίκος Κωνστένογλου): Αμπάρης, Μελίσσης (46\’ Τσιμπάμπα), Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι (46\’ Κόζακ),Πανκρατ, Ρέντζας, Κανόμπιο (63\’ Μπλάζεκ), Ιγκλέσιας, Κατσιαρός
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Ρουμπάκης (80\’ Μπέτο), Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Αλεξόπουλος (73\’ Ορφανός), Σίλβα Ζούνιορ, Ολίσε (62\’ Κυριακίδης), Μπούντιμιρ, Σασιασβίλι 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook