Ικανοποιημένος από την ισοπαλία με βάση την τροπή που πήρε το παιχνίδι εμφανίστηκε μετά το παιχνίδι ο προπονητής του ΑΟΧ, Γιώργος Προμπονάς, που τόνισε ακόμα μια φορά οτι η ομάδα του χρειάζεται κι άλλους βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή στην Κατηγορία.

 


Απο την μεριά του ο προπονητής του Ασπρόπυργου, Γιώργος Σαββίδης, εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός οτι ενώ η ομάδα του πέτυχε γκολ στο 90' δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τα Χανιά αλλά χαρακτήρισε ως θετικό αποτέλεσμα την ισοπαλία στην έδρα του ΑΟΧ.

 

Γιώργος Σαββίδης (προπονητής Ασπρόπυργου):

"Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων που σε αυτόν τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο κάνανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι και τα λέει όλα το σκορ. Ο ΑΟΧ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο κι εμείς στο δεύτερο. Απο εκεί και πέρα από την μεριά μας υπάρχει στεναχώρια γιατί δεν φύγαμε νικητές. Γιατί όταν βάζεις γκολ στο 90' και το δέχεσαι στο 93' σίγουρα υπάρχει στεναχώρια. Σίγουρα όμως είναι ένα θετικό αποτέλεσμα το να παίρνεις ισοπαλία στην έδρα των Χανίων. Κρατάω την πολύ καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να εξασφαλιστούμε και μαθηματικά στα επόμενα παιχνίδια. Βάσει προγράμματος για την μάχη της παραμονής το πιο δύσκολο πρόγραμμα το έχει η Χερσόνησος αλλά πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Αίγιο. Ο ΑΟΧ είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε και μέσα στην έδρα μας στον πρώτο γύρο. Τώρα γιατί δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω ξέρουν οι άνθρωποι εδώ".

 

Γιώργος Προμπονάς (προπονητής ΑΟ Χανιά):

"Όλη την εβδομάδα λέγαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και να τελειώσουμε την υπόθεση της παραμονής. Αυτό προσπαθήσαμε αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν επιτυχές. Οι καιρικές συνθήκες λόγω της βροχής μας έκαναν πιο δύσκολο το έργο γιατί είμαστε ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο σε καλό αγωνιστικό χώρο. Είχαμε μπροστά μας έναν αντίπαλο ο οποίος, όπως είχα πει, είναι πολύ ποιοτικός στην μεσαία και επιθετική γραμμή. Αιφνιδιαστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ που δεχτήκαμε. Το καλό ήταν οτι απαντήσαμε άμεσα με την ισοφάριση κι από εκεί και πέρα είχαμε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και προσπαθήσαμε να βγάλουμε οργανωμένες επιθέσεις σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να ξεκινήσουμε πιο δυνατά και να πιέσουμε τον αντίπαλο. Ξέραμε οτι το παιχνίδι θα πάει στις στημένες φάσεις κι ενώ το γκολ ήρθε πολύ γρήγορα από εκεί και πέρα μπορώ να πω οτι ανοίξαμε σαν ομάδα, δεχτήκαμε δυο γκολ και το μόνο που καταφέραμε ήταν να ισοφαρίσουμε στις καθυστερήσεις και να πάρουμε τον ένα βαθμό. Με την εξέλιξη που είχε ο αγώνας στα τελευταία λεπτά σίγουρα ο βαθμός μας αφήνει ικανοποιημένους. Η Κατηγορία δεν έχει τελειώσει ακόμα, το έχω ξαναπεί πολλές φορές, το πρωτάθλημα κρύβει παγίδες. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Χρειάζεται ακόμα αρκετούς πόντους η ομάδα για να εξασφαλίσει την κατηγορία. Πρέπει να μαζευτούμε σαν ομάδα, απομένουν πέντε αγωνιστικές, μην χαλάσουμε ότι φτιάξαμε με κόπο πριν δυο εβδομάδες. Το ματς με τον Βύζα είναι δύσκολο γιατί είναι και ξεκούραστος. Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά πρέπει να πάρουμε οτι μπορούμε απο αυτό το παιχνίδι".