Η αγωνιστική κοιλιά και κρίση που φοβόταν ο Τίμος Καβακάς οτι περνάει η ομάδα του επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανηλειακό. Ο Πλατανιάς ηττήθηκε με 2-0 χάνοντας για δεύτερο σερί παιχνίδι και μένοντας χωρίς νίκη για τρίτο στη σειρά ματς εντός γηπέδου (είχε τη νίκη στα χαρτιά με τον Κεραυνό). Η χανιώτικη ομάδα πήγε στον Πύργο με σκοπό να τον…ρίξει αλλά \”γκρεμίστηκε\” τελικά αυτή αφού η ήττα της την κατέβασε από την κορυφή και την έβαλε σε μπελάδες όσον αφορά την διεκδίκηση και μιας θέσης στα μπαράζ.

 

Η κακή μέρα φάνηκε από το…πρωί για τους \”ερυθρόλευκους\” των Χανίων αφού μόλις στο 3\’ ο Θωνιάτης με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τον Πανηλειακό, που κατάφερε να διατηρήσει \”απόρθητη\” την έδρα του (5 νίκες- 7 ισοπαλίες). Ο Πλατανιάς παρά το γεγονός οτι έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Προβατίδη και Κατσικοκέρη δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν αισθητά και ο Πανηλειακός ήταν αυτός που αφού είχε δοκάρι στο 60\’ με τον Λαμπρογεώργο κατάφερε να \”κλειδώσει\” τη νίκη με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Θωνιάτη στο 83\’. Στην φάση των πανηγυρισμών μάλιστα αποβλήθηκε ο πρώην παίκτης του Πλατανιά, Σάκης Σωτηρόπουλος, που εξύβρισε τον Τίμο Καβακά, ο οποίος είχε εισηγηθεί την απομάκρυνσή του.

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

3\’ ΓΚΟΛ : Εκτέλεση φάουλ του Θωνιάτη στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Λιούρδη (1-0).

 

12\’ Ο Προβατίδης σε τετ-α-τετ με τον Θεοδωρακόπουλο από αριστερά μέσα στην περιοχή δεν μπορεί να σκοράρει με τον τερματοφύλακα του Πανηλειακού να αποκορούει

 

36\’ Σέντρα από αριστερά του Προβατίδη κεφαλιά του Κατσικοκέρη περνάει ελάχιστα άουτ.

 

60\’ Σε τετ-α-τετ του Λαμπρογεώργου το πλασέ του κτύπάει στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Λιούρδη.

 

65\’ Κόρνερ του Μπράβου κεφαλιά του Κοτσώνη άουτ.

 

79\’ Σουτ του Γεωργόπουλου από το ύψος της περιοχής καταλήγει άουτ.

 83\’ ΓΚΟΛ: Πάσα του Δ. Σωτηρόπουλου στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά, ο Θωνιάτης πέρασε και τον Λιούρδη και πέτυχε το 2-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Κίτρινες: Ι. Σωτηρόπουλος (21\’), Δ. Σωτηρόπουλος (48\’), Θωνιάτης (56\’), Τσουκαλάς (58\’) – Λιούρδης (2\’), Μουνάφο (23\’), Αθανασιάδης (37\’), Μαζιώτης (69\’).

Κόκκινη: Δ. Σωτηρόπουλος (83\’)  

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδρονικίδης (Πειραιά)

ΒΟΗΘΟΙ: Καρφής, Σουρής (Πειραιά)

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Αντωνίου, Κοτσώνης, Θωνιάτης, Μπράβος, Ι. Σωτηρόπουλος (67΄ Μπρης), Αργυρόπουλος, Λαμπρογεώργος (71’ Τσαντίλης), Δ. Σωτηρόπουλος, Κολόκας, Τσουκαλάς.

 

Πλατανιάς: Λιούρδης, Αθανασιάδης (46’ Γεωργόπουλος), Κατρανίτσας, Τζανής, Παληγεώργος, Μαζιώτης, Μουνάφο, Προβατίδης, Κατσικοκέρης, Μιρτσέτα, Πιτσόκος (58\’ Μαρτσάκης).

Το 3ο ημίχρονο

 

*Όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σε αυτό του Πύργου πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων του τσουνάμι της Ιαπωνίας.

 

*Με μια ανθοδέσμη έγινε δεκτός στον Πύργο ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, Γιάννης Λιούρδης, που αγωνιζόταν στη ομάδα του Πύργου στις καλές εποχές της Α\’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook