Οι νεφώσεις και οι βροχές θα είναι το κύριο συστατικό του καιρού για την εβδομάδα που μας έρχεται με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 12 βαθμούς, ενώ αναμένεται να αυξηθεί από Πέμπτη. Δείτε πιο αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού της εβδομάδας:

Δευτέρα

Βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια. Ισχυρές βροχές στην Κρήτη. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στα ανατολικά. Πτώση της θερμοκρασίας

Στην Αττική

Καιρός: νεφώσεις με βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 8 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις. Τοπικές βροχές κατά διαστήματα.

Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 05 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Τρίτη 22/03/2011

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, την Κρήτη και πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο, την ήπειρο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Τοπικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Από το απόγευμα βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις.

Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Τέταρτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες. Ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Άνεμοι: στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Πέμπτη

Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε άνοδο.

Παρασκευή

Καιρός: γενικά αίθριος.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6, οι οποίοι σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς.

Θερμοκρασία: σε περαιτέρω άνοδο.