Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί στην Ξάνθη δύο νεαρούς, την στιγμή που προσπαθούσαν να κλέψουν μία μοτοσικλέτα… Ο ένας από αυτούς, που είναι ομογενής μόλις 17 χρόνων, κατάφερε να ξεφύγει. Ο 18χρονος Έλληνας συνεργός του επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές στους αστυνομικούς, αλλά τελικά συνελήφθη και η προανάκριση αποκάλυψε ότι, μαζί με έναν ακόμη 17χρονο που συνελήφθη αργότερα, ήταν υπεύθυνοι για συνολικά ένδεκα κλοπές!

Οι «άγουροι» κακοποιοί είχαν διαρρήξει εστιατόρια, περίπτερα, αρτοποιεία, καφενεία, το κτίριο του Γυμνασίου Γενισέας, το παγκάρι στα κοιμητήρια του οικισμού Τοξοτών Ξάνθης από το οποίο άρπαξαν… τέσσερα ευρώ και πολλά σταθμευμένα αυτοκίνητα. Από όλα αυτά είχαν κλέψει μικροποσά και, κυρίως, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους. Οι συλληφθέντες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και δεκάδες διαρρηκτικά εργαλεία, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

*** Καλώδιο μήκους 300 μέτρων που είχαν κόψει από το δίκτυο του ΟΤΕ στη Μεσσηνία, μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους δύο Βούλγαροι 26 και 28 χρόνων οι οποίοι έπεσαν σε μπλόκο της Αστυνομίας στην περιοχή της Φλεσσιάδας και συνελήφθησαν! Το νέο κρούσμα κλοπής καλωδίων, προκάλεσε εκτεταμένες βλάβες στις τηλεφωνικές συνδέσεις της ευρύτερης περιοχής!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook