Πρώτη δημοσίευση: 08:37

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Νορβηγού τουρίστα ο οποίος αναζητείται από το απόγευμα της Κυριακής στα Χανιά, παρόλο που στη μάχη των ερευνών ρίχτηκε λίγο πριν τις 6 και στρατιωτικό ελικόπτερο.

Ο Νορβηγός ηλικίας 62 ετών που επιθυμούσε να πάει πεζός στη Παλαιόχωρα από τη Σούγια, για να επιστρέψει με το καραβάκι στο σημείο αναχώρησης του δεν έφθασε ποτέ στην προορισμό του με αποτέλεσμα να έχει στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του στην ευρύτερη περιοχή.

Η σύζυγος του 62χρονου Νορβηγού ειδοποίησε το βράδυ της Κυριακής το αστυνομικό τμήμα Καντάνου ότι τα ίχνη του αγαπημένου της προσώπου αγνοούνται και εκτοτε έχει ξεκινήσει μια γιγαντιαία επιχειρηση για τον εντοπισμό του με τη συμμετοχή αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων και των ΤΑΕ ενώ έχει κινητοποιηθεί και το τμήμα ΠΣΕΑ της Αντιπεριφέρειας Χανίων, ο Ερυθρός Σταυρός, καθώς και εθελοντές που γνωρίζουν τη δύσβατη περιοχή.

Η άφιξη του ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ που απογειώθηκε από το Ηράκλειο για να μετέχει στις έρευνες δημιούργησε ελπίδες ότι ο Νορβηγός θα εντοπιστεί, οι οποίες ωστόσο αποδείχτηκαν φρούδες.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες θα συνεχιστούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook