Κάτω από άκρα μυστικότητα προσήλθαν και κατέθεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην εισαγγελέα Πρωτοδικών της Αθήνας, Πόπη Παπανδρέου, οι επιχειρηματίες Ιωσήφ Λιβανός και Γιώργος Ζωγραφάκης.

Με την κατάθεσή τους ξεκινά ουσιαστικά και η έρευνα της δικαιοσύνης προκειμένου να διερευνηεί η βασιμότητα των καταγγελιών των δύο επιχειρηματιών, σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, και οι πρώην υπουργοί Βουλγαράκης και Λιάπης εμπλέκονται σε ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος μέσω των εταιρειών του ομίλου «ΚΑΡΟΥΖΟΣ» ύψους 10,3 δις ευρώ.

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος της συζύγου του κ. Καρούζου, Ρεββέκας Σκαφτούρα, Αλέξανδρος Λυκουρέζος δήλωσε: «Έξι μήνες η πελάτισσά μου δεν έχει δει τα παιδιά της. Η κυρία Σκαφτούρα είναι κατηγορηματική ότι κανένα από τα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται δεν έχουν ανάμειξη με αυτά που καταγγέλλουν Λιβανός και Ζωγραφάκης. Η ίδια γνωρίζει ότι η υπόθεση ελέγχεται από το ΣΔΟΕ και την εισαγγελία και περιμένει τη δικαστική της εξέλιξη. Έχει ήσυχη τη συνείδησή της ότι δεν έχει διαπράξει τίποτα μη νόμιμο και ελπίζει και πιστεύει ότι η δικαιοσύνη θα ανιχνεύσει την πραγματική διάσταση της υπόθεσης». 

 

protothema.gr