Με Αναφορά του προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου επισημαίνει τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν το σύστημα Υγείας.

Μέσα από την Επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ηρακλείου καταγράφονται πολλά από τα σημαντικά προβλήματα, που έχουν οδηγήσει τα νοσοκομεία και τους ασθενείς σε αδιέξοδο.

Η διοίκηση του ΕΚΗ αναφέρει μεταξύ άλλων τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νεφροπαθείς, οι καρκινοπαθείς, οι χιλιάδες ανασφάλιστοι και όλοι εκείνοι που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, τέτοια που καθιστούν ακόμη και το χρηματικό αντίτιμο για το τηλεφωνικό ραντεβού, δυσβάσταχτο.

«Υποτιμάτε τις ζωές μας και μας ωθείτε σε συλλογική κατάθλιψη. Δεν σας φτάνουν οι ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, καθημερινά με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες κατεδαφίζεται την κοινωνική ασφάλιση – υγεία.

Αιμοκάθαρση στον αέρα. Καρκινοπαθείς και άλλοι ασθενείς χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Νεφροπαθείς χωρίς φίλτρα. Ανασφάλιστοι χιλιάδες, χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη ( παρά τις επανειλημμένες προτάσεις μας ).

 Και εσείς παίζετε τη ζωή μας κορόνα γράμματα;», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή του ΕΚΗ, την οποία καταθέτει ως Αναφορά ο Βουλευτής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook