Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Ιωάννη Βρούτση, τις προσεχείς ημέρες, για τη «Δημιουργία Παραρτήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για τους ασφαλισμένους του Νοτίου Άξονα Ηρακλείου-Ρεθύμνης με έδρα τις Μοίρες».

Στη συνάντηση αυτή, ο Βουλευτής Ηρακλείου θα καταθέσει τα γραπτά αιτήματα όλων των τοπικών φορέων της Μεσσαράς: του Σεβασμιότατου Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακαρίου, της Δημάρχου Φαιστού, κ. Μαρίας Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη, του Δημάρχου Γόρτυνας, κ. Νικoλάου Σχοιναράκη, του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΤΕΒΕ Μεσσαράς, του Προέδρου του Συλλόγου Βιοτεχνών Δήμου Φαιστού, κ. Γιώργου Κουνδουράκη, του Πρόεδρου του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Μεσσαράς, κ. Ζαχαρία Κουγιουμουτζή, των Πολιτικών Μηχανικών-Μελετητών της Μεσσαράς, του Εμπορικού Συλλόγου Ασημίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασημίου, των αθλητικών σωματείων της ευρύτερης περιοχής αλλά και των Υπαλλήλων του καταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Μοιρών.

Σκοπός της συνάντησης αυτής, όπως δηλώνει ο κ. Αυγενάκης είναι να «κατατεθούν οι απόψεις των τοπικών κοινωνιών στον Υπουργό και να εξεταστεί το αίτημα για την ίδρυση ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Νοτίου Άξονα, λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψη την ανάγκη διεύρυνσης του τομέα ευθύνης τους, συμπεριλαμβάνοντας τις περιοχές όλου του Δήμου Γόρτυνας, του Δήμου Φαιστού, του Νοτίου τμήματος του Δήμου Αστερουσίων-Αχαρνών (επαρχία Μονοφατσίου), αλλά και όλου του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Λάμπης του Ν. Ρεθύμνης. Στόχος είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών, (συνταξιούχων, ασφαλισμένων, εργοδοτών), η εξοικονόμηση πόρων και το καλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook