Την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε θέματα τουρισμού, συζήτησαν τη Δευτέρα η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, με τον ομόλογό της, σεΐχη Σουλτάν Μπιν Ταχνούν Αλ Ναχιάν, στο πλαίσιο των επαφών της στο 8ο World Route Development forum, το οποίο πραγματοποιείται στο Άμπου Ντάμπι.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην προσέλκυση τουριστών και επενδύσεων στην Ελλάδα, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και τις προοπτικές δραστηριοποίησης ελληνικών επιχειρήσεων στο Άμπου Ντάμπι.

«Είχαμε μια εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση με τον σεΐχη, καθώς διαπιστώσαμε ότι η Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορούν να αναπτύξουν ισχυρότερους δεσμούς συνεργασίας στον τουριστικό τομέα», δήλωσε η κ. Κεφαλογιάννη, μετά τη συνάντηση και πρόσθεσε: «Τα Εμιράτα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα αγορά που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Άμπου Ντάμπι, η υπουργός Τουρισμού είχε συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων αεροπορικών εταιρειών. Η κ. Κεφαλογιάννη θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη.

in.gr από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook