Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους επικεφαλής της τρόικας για το νέο πακέτο μέτρων. Μετά την μόλις 35 λεπτών συνάντηση του πρωθυπουργού με την τρόικα, ακολούθησε συνεργασία του Α.Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών.

Εξερχόμενος από το Μαξίμου ο Γ.Στουρνάρας φανερά προβληματισμένος, τόνισε ότι γίνονται διαβουλεύσεις στη δέσμη μέτρων που η ελληνική κυβέρνηση παρουσίασε στην τρόικα.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών «έχουν ζητήσει διευκρινήσεις, τις οποίες παρέχουμε και οι διαπραγματεύσεις και συζητήσεις συνεχίζονται» σχολίασε ακόμη ο κ. Στουρνάρας.

Σαφώς θα υπάρξει και νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών, διαβεβαίωσε ακόμη.

Ο υπουργός Οικονομικών παρά τον καταιγισμό ερωτήσεων απέφυγε να απαντήσει τι ακριβώς αμφισβητούν οι εκπρόσωποι της τρόικας, και σε ποιο ποσό ανέρχεται η διαφορά.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, στη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, η τρόικα φέρεται να αμφισβήτησε μέτρα ύψους 2 δισ. ευρώ στα οποία είχαν συμφωνήσει οι κυβερνητικοί εταίροι. Ωστόσο, ο Γ.Στουρνάρας δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή εξερχομενος του Μαξίμου.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook