Λίγες νεφώσεις και αυξημένη υγρασία, περιμένουμε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 20 έως 26 βαθμούς και στα ορεινά από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα νότια παράλια του νησιού η μέγιστη θα αγγίξει τοπικά τους 29 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 3/10, περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 3/10, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, διατήρηση της θερμοκρασίας στους 27 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 3/10, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αίθριος καιρός προβλέπεται στην Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγες νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και ανέμους από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 3/10, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό και με πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι, χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας και ανέμους από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook