Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον για «προεκλογική εξαπάτηση των πολιτών».

«Η τρικομματική κυβέρνηση παρουσίασε τις προγραμματικές της δεσμεύσεις και έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή των Ελλήνων πριν από δύο μήνες. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, η προγραμματική συμφωνία έδωσε τη θέση της στην πιστή και ταχύτερη εφαρμογή του μνημονίου, αυτής της καταστροφικής συνταγής που έχει οδηγήσει τη χώρα σε οικονομική και κοινωνική κατάρρευση» αναφέρει ο κ.Τσίπρας.

Σημειώνει, επίσης, ότι «η προεκλογική εξαπάτηση των πολιτών με τις δεσμεύσεις περί \”επαναδιαπραγμάτευσης\” και \”απαγκίστρωσης\” έδωσε τη θέση της σε μια προγραμματική συμφωνία – κοροϊδία και αυτή με τη σειρά της σε ένα ακόμα κύμα σκληρών και καταστροφικών μέτρων».

Και προσθέτει ότι «η λεγόμενη ρήτρα απόκλισης, αποδεικνύει το ψευδές του κυβερνητικού ισχυρισμού ότι τα μέτρα αυτά θα είναι τα τελευταία».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτά μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό γιατί προχωρά σε νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, γιατί πάει το όριο συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67 χρόνια και γιατί «χάρισε την Αγροτική Τράπεζα σε ιδιώτη».

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook