Αποφασισμένοι να σκληρύνουν ακόμα περισσότερο την στάση τους απέναντι στην κυβέρνηση και στα νέα μέτρα που προωθεί για τα ειδικά μισθολόγια στα οποία υπάγονται εμφανίζονται οι αστυνομικοί του Ηρακλείου.

Σε γενική συνέλευση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα μόλις λεπτά αποφάσισαν να αναρτήσουν στο Αστυνομικό Μέγαρο τους Ηρακλείου, πανό με τα αιτήματά τους και την δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν εισέλθει εκείνοι και οι οικογένειες τους από τις μειώσεις των μισθών τους αλλά και να προβούν σε νέες κινητοποιήσεις, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.

\"\"

Όπως επισήμαναν για μία ακόμα φορά οι αστυνοικοί του Ηρακλείου, κατά την διάρκεια της συνέλευσης τους, ο μισθός τους ολοένα και μειώνεται την ώρα που καθημερινά θέτουν τις ζωές τους σε κίνδυνο, λόγω των περικοπών που έχει ήδη προχωρήσει το υπουργείο.

\"\"

Μάλιστα, τόνισαν ότι δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάζονται να βάλουν οι ίδιοι το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να συντηρήσουν τις μοτοσυκλέτες και τα περιπολικά της ΕΛΑΣ αλλά και να τα εφοδιάσουν με καύσιμα.

Ρένα Βουρεξάκη 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook