Θρίλερ εκτυλίχτηκε το απόγευμα στην υπόθεση εντοπισμού του 62χρονου Νορβηγού τουρίστα Terje Reppen, ο οποίος αγνοείται από την Κυριακή όταν αποπειράθηκε μόνος του να διασχίσει το μονοπάτι Ε4 μεταξύ Σούγιας και Παλαιόχωρας.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στις αρχές εξαιτίας μιας μαρτυρίας ζευγάρι τουριστών που ανέφεραν ότι στο 2ο χιλιόμετρο πριν το Γιαλισκάρι, σε γκρεμώδη περιοχή ανάμεσα σε Σούγια και Παλαιόχωρα, είδαν ένα άτομο που ενδεχομένως να είναι ο αγνοούμενος Νορβηγός.

Δυστυχώς οι ελπίδες για τον εντοπισμό του 62χρονου εξανεμίστηκαν γρήγορα καθώς όπως αποδείχτηκε το άτομο που εθεάθη στο μονοπάτι ήταν ένας πυροσβέστης, ο οποίος βρίσκονταν εκεί συμμετέχοντας στις έρευνες για την ανεύρεση του Νορβηγού.

Υπενθυμίζεται ότιο ο άτυχος 62χρονος Terje Reppen, το πρωί της Κυριακής, ξεκίνησε πεζός να πάει στη Παλαιόχωρα από τη Σούγια, για να επιστρέψει με το καραβάκι στο σημείο αναχώρησης του. Όμως δεν έφθασε ποτέ στην προορισμό του με αποτέλεσμα να έχει στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του στην ευρύτερη περιοχή.

Η σύζυγος του 62χρονου Νορβηγού ειδοποίησε το βράδυ της Κυριακής το αστυνομικό τμήμα Καντάνου ότι τα ίχνη του αγαπημένου της προσώπου αγνοούνται και εκτοτε έχει ξεκινήσει μια γιγαντιαία επιχειρηση για τον εντοπισμό του με τη συμμετοχή αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων και των ΤΑΕ ενώ έχει κινητοποιηθεί και το τμήμα ΠΣΕΑ της Αντιπεριφέρειας Χανίων, ο Ερυθρός Σταυρός, καθώς και εθελοντές που γνωρίζουν τη δύσβατη περιοχή.

Η άφιξη στρατιωτικού ελικοπτέρου που απογειώθηκε από το Ηράκλειο για να μετέχει στις έρευνες δημιούργησε ελπίδες ότι ο Νορβηγός θα εντοπιστεί, οι οποίες ωστόσο αποδείχτηκαν φρούδες