Απο το 2010 ο ένας (αριστερά στην φωτό) διετέλεσε ως υπουργός Οικονομικών και ως υπουργός Περιβάλλοντος, ενώ ο άλλος (δεξιά στην φωτό) διετέλεσε ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ως υπουργός Οικονομικών.

Και οι δύο (τουλάχιστον) όχι μόνο γνώριζαν την ύπαρξη της λίστας με τα ονόματα εκείνων των Ελλήνων που έχουν μεγάλες καταθέσεις σε τράπεζες της Ελβετίας (πιθανοί φοροφυγάδες), αλλά επιπλέον την είχαν και στα χέρια τους.

Και αντί να κάνουν ότι άλλες Ευρωπαικές και μη χώρες, που εισέπραξαν πολλά εκατομμυρια ευρώ, έθαψαν αυτή την λίστα στα συρτάρια τους.

Την ίδια χρονική περίοδο και οι δύο, όχι μόνο απαιτούσαν την θυσία των χιλιάδων απλών πολιτών για να \”σωθεί\” η πατρίδα, αλλά επιπλέον έκαναν (και κάνει ο δεύτερος)  ότι μπορούσαν για να θυσιαστούν αυτοί οι πολίτες.

Ε, λοιπόν.

Ένα συγνώμη (που ακόμη δεν το άκουσα) θα ήταν κοροιδία.

Μια παραίτηση (του δεύτερου) απο την προεδρία του κόμματος και την βουλή, θα ήταν μια ηθική ικανοποίηση, αλλά δεν αρκεί.

Για τον πρώτο (απο αριστερά) το μόνο που του απομένει είναι να ακολουθήσει το \”αφεντικό\” του και να αναζητήσει \”καριέρα\” στο εξωτερικό.

Νισάφι πιά. Τόσους εξυπηρέτησε, δεν θα βρεί μια θεσούλα;

Για να δούμε εαν τους έμεινε λίγο φιλότιμο (για να μπορούν να αποκαλούνται Έλληνες) ή θα κάνουν την…πάπια;

Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook