Από ταβερνιάρης στην τηλεοπτική επιτυχία «Το Νησί»… καθηγητής: ο λόγος για τον ηθοποιό Γρηγόρη Ορφανουδάκη, που πλέον θα διδάσκει τους μαθητές δημόσιου σχολείου στο Ηράκλειο της Κρήτης!

Ο γνωστός ηθοποιός διορίστηκε ως καθηγητής θεάτρου στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου και ήδη έχει πιάσει δουλειά.

«Δεν έχω ξαναδιδάξει και αισθάνομαι πως θα είναι μια τρομερή εμπειρία. Κοντά στους μαθητές μου θα νιώθω περισσότερο μαθητής, παρά δάσκαλος», δήλωσε ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης στην εφημερίδα «Espresso» και πρόσθεσε: «τα παιδιά διακατέχονται από αυθορμητισμό και χαρά όταν ξεκινάνε να μάθουν νέα πράγματα και σε συμπαρασύρουν σε αυτό. Έτσι γίνεσαι κι εσύ παιδί μαζί τους».

Ο ηθοποιός θα μοιράζεται μεταξύ Αθήνας και Κρήτης, αφού η σύζυγός του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους διαμένουν στην πρωτεύουσα, ενώ, εκτός από την διδασκαλία, ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης έχει στα σκαριά να πάρει μέρος σε θεατρικές παραγωγές στο Ηράκλειο αλλά και διαφημίσεις για την τοπική αγορά.

«Εμείς οι καλλιτέχνες πρέπει να βρούμε τρόπους να συμπαρασύρουμε τον κόσμο να ξεφύγει από το γενικότερο χάλι. Να δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας και να ξεφύγουμε από αυτή την μουρμούρα», συνέχισε στην εφημερίδα ο ηθοποιός και έστειλε το μήνυμά του: «το να λέμε ότι θα πεινάσουμε θα μας βγάλει στην τρέλα. Θα έρθουν και τα καλύτερα!».

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook