Κοινωνικό μέτωπο αντίδρασης κατά των μέτρων που εξαθλιώνουν τους πολίτες και οδηγούν στην απόγνωση χιλιάδες νοικοκυριά , εργαζόμενους και άλλες επαγγελματικές ομάδες συγκροτείται στο Ηράκλειο με πρωτοβουλία του Δήμου, που αναλαμβάνει το συντονισμό σύνθεσης απόψεων προτάσεων αλλά τρόπους κοινής δράσης των τοπικών φορέων της πόλης .

Στη σημερινή πρώτη συνάντηση στη Λότζια οι εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων και των Δημοτικών παρατάξεων κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους για τα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την οικονομική κρίση με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη να δηλώνει ότι πρέπει να αναπτυχθεί μια κοινή δράση και στρατηγική απέναντι στα δύσκολα μέτρα .

Ο κ. Κουράκης ,τόνισε επίσης, ότι είναι αναγκαία η δημιουργία όχι μόνο ενός μετώπου αντίστασης αλλά και η κατάθεση προτάσεων, προκειμένου να βγουν οι πολίτες από το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει ,να μπορέσει η Ελλάδα να ανακτήσει την αυτοδυναμία της γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά « με αυτά που ακούμε και διαπιστώνουμε δεν μπορεί πλέον να σταθεί όρθια η κοινωνία»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook