Ο Δήμαρχος επεσήμανε ακόμη ότι τόσο ο Δήμος Ηρακλείου όσο και η Π.Ε.Δ Κρήτης θα είναι συμπαραστάτες στους αγώνες της κοινωνίας που βγαίνει στους δρόμους αρχής γενομένης από το αυριανό Παγκρήτιο συλλαλητήριο των αγροτών. «Κανένα αστικό κέντρο και καμιά κοινωνική τάξη δεν μπορεί να επιβιώσει εάν δεν αναπτύσσεται η αγροτική οικονομία» τόνισε.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ 12-3μ.μ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Με πρόταση του Γιάννη Κουράκη οι υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου θα αναστείλουν αύριο τη λειτουργία τους από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι για συμπαράσταση ενόψει του συλλαλητηρίου των αγροτών και για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί σήμερα και έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.

Παράλληλα ,όπως είπε, θα πρέπει να στηριχθούν και όλοι οι εργαζόμενοι που δίνουν αγώνα για τη επιβίωσή τους , με το Δήμο Ηρακλείου να αναλαμβάνει μεγάλες πρωτοβουλίες για τις κοινωνικές δομές ώστε την επόμενη χρονιά να ικανοποιηθεί το σύνολο των αναγκών σε παιδικούς σταθμούς και άλλες δομές όπως ΚΗΦΗ ,ΚΑΠΗ Κοινωνικά Παντοπωλεία –Φαρμακεία κ.α.

Τέλος ο κ. Κουράκης έστειλε και μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας ότι μέσα από το διάλογο, που θα συνεχιστεί ,τη συζήτηση και τη κοινή δράση οι Έλληνες θα καταφέρουν πολλά γιατί έχουν μεγάλες δυνατότητες να ξεπεράσουν τις δυσκολίες .