Για το αντρικό περιοδικό Esquire ποζάρει η Cameron Diaz και ομολογεί ότι χαίρεται που μεγαλώνει: «Αισθάνομαι καλύτερα στα 40 από ότι στα 25. Για πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι ευτυχισμένη. Είμαι ενθουσιασμένη. Το γεγονός ότι μεγαλώνω είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Γνωρίζω πια περισσότερα από ότι γνώριζα πριν. Είμαι ευγνώμων.

Γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου, αισθάνομαι ικανή για τα πάντα και όσον αφορά στην εξωτερική μου εμφάνιση, νιώθω καλύτερα στα 40 από ότι στα 25».

\"\"

Μάλιστα η ηθοποιός για του λόγου το αληθές, έβγαλε και την σέξι πλευρά της στην φωτογράφιση που κάνει για το περιοδικό. Φορώντας ζαρτιέρες, δερμάτινο κορσέ, και κατακόκκινο κραγιόν, ανέβασε ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

\"\"\"\"

Στη συνέχεια, η Cameron μίλησε και για την πιθανότητα να γίνει μαμά: «Υπάρχει ακόμα μια πιθανότητα γι’ αυτό. Δεν είμαι και τόσο μεγάλη. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι αισθάνομαι πολύ ικανή να κάνω ένα μωρό», είπε.

Όσο για το γάμο… «Είμαι έξυπνη. Δεν ήταν απλά ο γάμος για μένα. Σίγουρα ήξερα ότι δεν το ήθελα στα 20, ούτε στα 30, τώρα θα δούμε. Πάντα ήθελα να κλεφτώ στο Βέγκας τουλάχιστον τρεις φορές», είπε.

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook