Με πρόταση της Δημάρχου Φαιστού κ. Μαρίας Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη οι υπηρεσίες του Δήμου θα αναστείλουν τη λειτουργία τους αύριο από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι για συμπαράσταση ενόψει του συλλαλητηρίου των αγροτών.

Η Δήμαρχος Φαιστού καλεί να συμμετέχουν, όσοι περισσότεροι μπορούν, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου καθώς επίσης θα υπάρξει δυναμική εκπροσώπηση από τη μεριά των αιρετών με την ίδια τη Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους στο πλευρό των αγροτών.

«Ο Δήμος είναι ο κύριος αποδέκτης των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας. Ο αγώνας δεν είναι μονάχα των αγροτών αλλά ολόκληρης της κοινωνίας που αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα στην καθημερινότητα της λόγο της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνει η Πατρίδα μας.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για να δείξουμε την αντίθεση μας στις πολιτικές που οδηγούν αυτή την ευαίσθητη πληθυσμιακή ομάδα στην εξαθλίωση. Ο Δήμος Φαιστού, ως ένας κατεξοχήν αγροτικός Δήμος, αποδεικνύει έμπρακτα τη συμπαράσταση του στον αγώνα που διοργανώνει η ΟΑΣΝΗ μαζί με τους αγρότες της περιοχής μας.» επισημαίνει η Δημάρχος Φαιστού κ. Μαρίας Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook