Σε αγώνα της Κλάσης J24 θα πάρει μέρος για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων το σκάφος \”ΝΙΚΟΛΑΣ\” με κυβερνήτη τον Γιώργο Παπαδάκη.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Η δεύτερη και τελευταία φάση του \”Raking List 2012\” της Κλάσης J24 πραγματοποιείται αυτό το σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο. Πρόκειται για αγώνα που έχει το χαρακτήρα του διασυλλογικού και φέρει την ονομασία \”Πανελλήνιο Κύπελλο Ηρακλείου\”, ως εκ τούτου θα πάρουν μέρος σκάφη απ’ όλη την Ελλάδα, τα οποία στο σύνολο θα ανέρθουν στα 12.

Συμμετοχή εκ μέρους του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων θα υπάρχει, με το σκάφος \”ΝΙΚΟΛΑΣ\”, κυβερνήτης στο οποίο θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κλάσης J24, Τάσο Νικολάου: \”Με τον αγώνα του Ηρακλείου αρχίζει η β\’ και τελευταία φάση του Raking List 2012 της Κλάσης, με την κορύφωση να αναμένεται στις 20 και 21 Οκτωβρίου οπότε και θα διεξαχθεί η β\’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο Γάζι. Στον αγώνα του Ηρακλείου θα εγκριθεί το πρόγραμμα του 2013, που έχει ως στόχο έξι αγώνες Fleet race και δύο Match race.

Ακόμα, όσον αφορά άλλες δραστηριότητες, θα προετοιμαστούμε για την παγκόσμια συνέλευση της Κλάσης που θα πραγματοποιηθεί στην Ιρλανδία και τέλος θα αναγγελθεί και επίσημα η ημερομηνία των εκλογών που θα γίνουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Κλάσης στο Γάζι\”.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook