Όπως σας παρουσιάσαμε από το βράδυ της Τετάρτης (3/10) με κάθε επισημότητα έγινε η παρουσίαση των εμφανίσεων του Πλατανιά για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Διαβάστε τι αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά για την εκδήλωση:

Η επίσημη παρουσίαση των αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας του Πλατανιά Χανίων, για την περίοδο 2012 – 2013, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «Minoa Palace Resort & Spa», στον Πλατανιά.

Σε μια κατάμεστη, από κόσμο, αίθουσα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς κ. Στέλιος Βαρουξάκης και ο Α” αντιπρόεδρος και οικοδεσπότης κ. Μανώλης Μαθιουλάκης αναφέρθηκαν στην προσπάθεια που καταβλήθηκε και καταβάλλεται για να παρουσιάζει η ομάδα, στο σύνολό της, το καλύτερό της πρόσωπο.

Παράλληλα, τόνισαν την ανάγκη στήριξης του Πλατανιά από το φίλαθλο κοινό, το οποίο και ευχαρίστησαν θερμά για τη μέχρι σήμερα μαζική και κόσμια παρουσία του στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Είχε προηγηθεί ομιλία του υπεύθυνου Τύπου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς κ. Γιώργου Γεωργακάκη για το παρελθόν και το παρόν του ιστορικού Αθλητικού Ομίλου Πλατανιά καθώς και ομιλία του εμπορικού διευθυντή της Π.Α.Ε. Πλατανιάς κ. Φάνη Ξηνταβελόνη, ο οποίος αναφέρθηκε στο τμήμα των χορηγιών, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ANEK (χορηγός οπίσθιου μέρους φανέλας) και στα ΝΕΡΑ ΣΑΜΑΡΙΑ (χορηγός σορτς).

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός και ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης.

Σημειώνεται ότι η Π.Α.Ε. Πλατανιάς, διά του Β” αντιπροέδρου κ. Αντώνη Κοκολοδημητράκη και του μέλους του Δ.Σ. κ. Ανδρέα Μαραμπουτάκη, προσέφερε στους εκπροσώπους των δύο προαναφερόμενων εταιρειών κ.κ. Γιώργο Αρχοντάκη και Αριστοτέλη Μπαλή δύο αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας, υπογεγραμμένες από όλους τους παίκτες.

Ευχές για το παρόν και το μέλλον της ομάδας εξέφρασαν οι κ.κ. Αρχοντάκης και Μπαλής, σε σύντομους χαιρετισμούς τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των αγωνιστικών εμφανίσεων από τους παίκτες, οι οποίοι κέρδισαν, μαζί με το προπονητικό και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, το θερμό χειροκρότημα όλων των παρεβρισκόμενων.

Ακολούθησε φιλοξενία (μπουφές) στον χώρο του ξενοδοχείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook