Αυστηρό μήνυμα προς τις Βρυξέλλες έστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας αμέσως μετά την επιθεώρηση του στόλου στο Φαληρικό Όρμο.

Ο κ.Παπούλιας σημείωσε οτι δεν μπορούν να υπάρξουν άλλες περικοπές στις ένοπλες δυνάμεις γιατί, όπως τόνισε υπάρχει μια κόκκινη γραμμή και αυτή είναι η ασφάλεια του έθνους.

«Οι καιροί είναι δύσκολοι» σημείωσε στην ομιλία του και τόνισε ότι: «Υπάρχει μία κόκκινη γραμμή, πίσω από την οποία δεν μπορεί να κάνουμε πίσω: Αυτή είναι η εθνική μας ασφάλεια. Και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να το πάρουν οι Βρυξέλλες».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίες επίσης σημείωσε «Θέλω να συγχαρώ τους άνδρες και τις γυναίκες του Πολεμικού μας Ναυτικού, που συνεχίζουν τις μεγάλες παραδόσεις του Ναυτικού μας, που πάντοτε μεγαλούργησε.
Σήμερα ο ελληνικός λαός στηρίζεται επάνω στις Ένοπλες Δυνάμεις του. Πιστεύει ότι προστατεύεται η ελευθερία του και η ασφάλειά του.

Θέλω να συγχαρώ τις Ένοπλες Δυνάμεις. Και επειδή σήμερα είμαι σε ένα σκάφος του Ναυτικού, πρέπει να υπογραμμίσω ιδιαίτερα τον ρόλο που διαδραματίζει στο Αιγαίο το Ελληνικό Ναυτικό. Σας ευχαριστώ πολύ».


protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook