Ο ΑΟΧ έσωσε στις καθυστερήσεις με τον Τσάτσο τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Ασπρόπυργο και έφτασε έστω και με τον πόντο πιο κοντά στην παραμονή στην Κατηγορία. Πλέον υπάρχει την Τετάρτη το παιχνίδι με τον Βύζαντα στα Μέγαρα το οποίο γίνεται ακόμα δυσκολότερο με δεδομένες τις απουσίες της χανιώτικης ομάδας αλλά και την αποχή των παικτών από τις προπονήσεις μέχρι να πληρωθούν.

 

Ο κόσμος της ομάδας πάντως, έστω κι αν δεν έδωσε δυναμικό παρόν την Κυριακή λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, εξέφρασε σε ακόμα ένα παιχνίδι την στήριξη του προς τους παίκτες με συνθήματα κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την λήξη του παιχνιδιού. Οι παίκτες από την μεριά τους μετά την αποχή του Σαββάτου δεν προπονήθηκαν ούτε την Δευτέρα αφού στην προπόνηση της ομάδας δεν βρέθηκε κανείς από την διοίκηση και κάτι παρόμοιο θα γίνει και σε αυτήν την Τρίτης.

 

 

Αγωνιστικά τώρα ο Γιώργος Προμπονάς όπως ομολόγησε και στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα προβληματίζεται από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας λόγω της αποχής και τόνισε ότι χρειάζεται η ομάδα να «μαζευτεί» γιατί απαιτούνται κι άλλοι βαθμοί για την παραμονή και τίποτα δεν έχει κριθεί.

 

 

Για την αναμέτρηση των Μεγάρων ο τεχνικός των «μπλε» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γωνιωτάκη (τιμωρημένος), Τεπετό (τραυματίας) και μάλλον τον Τσεσμελή που δεν προπονήθηκε καθόλου όλο το προηγούμενο διάστημα ενώ σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι Παπακαστρήσιος και Σελινιωτάκης που έχουν συμπληρώσει 7 κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τον Βύζα και σε αυτό με τον Κεραυνό Κερατέας (που θα το πάρει στα χαρτιά ο ΑΟΧ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook