Οι υπάλληλοι και η ηγεσία της Περιφέρειας Κρήτης αποχαιρέτησαν σήμερα σε μια συγκινητική και λιτή εκδήλωση στην Περιφέρεια, τη Γενική Διευθύντρια Μαρία Δαμιανάκη, που συνταξιοδοτήθηκε.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης αναφέρθηκαν στο ήθος, στην εργατικότητα, και στην αποτελεσματικότητα της Μαρίας Δαμιανάκη που για 35 και πλέον χρόνια υπηρέτησε το πολίτη και τη δημόσια διοίκηση από διάφορες θέσεις ευθύνης, στις υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών, στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, αλλά και στη Περιφέρεια Κρήτης.

Ο Περιφερειάρχης απένειμε, τιμής ένεκεν, τιμητική πλακέτα στη Μαρία Δαμιανάκη και ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης της πρόσφερε μια ανθοδέσμη. Χαιρετισμό και δώρα στην συνταξιοδοτηθείσα Μαρία Δαμιανάκη εκ μέρους των εργαζομένων έδωσε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προσωπικού Γεωργία Κονσολάκη.

Η Μαρία Δαμιανάκη αποχαιρέτισε από καρδιάς ευχαριστώντας όλους, την ηγεσία της Περιφέρειας και τους υπαλλήλους, για τη συνεργασία και την προώθηση των κοινών στόχων, που ήταν η εξυπηρέτηση των πολιτών και τα τοπικά ζητήματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook