Διατηρώντας τη γνωστή τακτική σε ό,τι αφορά τις κορυφαίες σε ισχύ εκδόσεις AMG των μοντέλων της, η Mercedes ετοιμάζει για το 2012 τη «C63 AMG Coupe».

 Η επίσημη πρώτη εμφάνισή της θα πραγματοποιηθεί στο «New York Auto Show» τον Απρίλιο, ενώ η διάθεσή της στην αγορά είναι προγραμματισμένη για την επόμενη χρονιά. Κάτω από το καπώ του αυτοκινήτου βρίσκεται ο V8 των 6.2 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει 451 ίππους ή 481 σε όσους προτιμήσουν το προαιρετικό «AMG Development pack». 

\"\"

Στην έκδοση με τους 451 ίππους η C63 AMG Coupe αναπτύσσει τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα, ενώ από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα χρειάζεται 4.5 δευτερόλεπτα. Στην έκδοση με τους 481 ίππους του «AMG Development pack» αναπτύσσει τελική ταχύτητα 280 χλμ./ώρα, ενώ από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα απαιτούνται μόλις 4.4 δευτερόλεπτα. Ο V8 κινητήρας της κορυφαίας έκοσης της C-Class Coupe συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο των επτά σχέσεων «Speedshift MCT», ενώ η μετάδοση της κίνησης βρίσκεται –πάντα- στους πίσω τροχούς.

\"\"



4troxoi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook