Με αφορμή την συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε σήμερα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων κ. Γιώργος Τσαπάκος (δείτε εδώ), από τον Δήμο Χανίων, ανακοινώνονται τα εξής:

\”Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων και της Δημοτικής παράταξης, \”Χανιά Ανοιχτή Πολιτεία\”, Γιώργος Τσαπάκος, φαίνεται να επιλέγει τελικά το δρόμο της «επικοινωνιακής αντιπολίτευσης» προσπαθώντας να απαξιώσει ταυτόχρονα το έργο, τις παρεμβάσεις και τις πρωτοβουλίες της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Υποκύπτοντας και στις «φωνές» στελεχών της παράταξης του που πιέζουν για σκληρή αντιπολίτευση στα πάντα όσον αφορά τη Δημοτική Αρχή, επέλεξε με τη σημερινή συνέντευξη του τη στείρα και ανεύθυνη κριτική για μια σειρά δημοτικά ζητήματα, προφανώς για λόγους «λαϊκού εντυπωσιασμού…

Απαντήσεις από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής στα θέματα που θίγει ο κ. Τσαπάκος θα υπάρξουν… Θα υπάρξουν ωστόσο στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι σε συνεντεύξεις τύπου, όπως ο κ. Τσαπάκος επέλεξε\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook