Η Whitney Kropp ήταν μια κοπέλα χωρίς πολλές συμπάθειες και λίγους φίλους, όταν οι συμμαθητές της την πρότειναν για «βασίλισσα του χορού» που θα έκανε το σχολείο της. Αρχικά έμεινε έκπληκτη και χάρηκε αφάνταστα, ωστόσο έπειτα από λίγο, με μία δεύτερη σκέψη, της φάνηκε... ύποπτο – μέχρι που συνειδητοποίησε ότι ήταν μια σκληρή φάρσα.

Το κορίτσι συγκλονίστηκε και κλείστηκε στον εαυτό του, ενώ σκέφτηκε ακόμα και την αυτοκτονία. Όμως, η ιστορία εξαπλώθηκε γρήγορα και οι κάτοικοι της μικρής πόλης του Μίσιγκαν όπου ζει αποφάσισαν να την υποστηρίξουν. Οι τοπικές επιχειρήσεις συσπειρώθηκαν και προσέφεραν ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, κόμμωση, μακιγιάζ, φωτογράφο, φαγητό, λιμουζίνα και ό,τι άλλο χρειαζόταν για να νιώσει όμορφη. Η κοπέλα αποφάσισε να δεχθεί τη βοήθεια, να αντιμετωπίσει το πλήθος και να αγκαλιάσει τον νέο της ρόλο ως «βασίλισσα».

Στο Facebook, μάλιστα, έγραψε: «Πηγαίνω στον χορό για να δείξω ότι δεν είμαι απλώς ένα αστείο. Είμαι ένας ωραίος άνθρωπος και καλύτερα να μην τα βάζετε μαζί μου!».


zougla.gr