Η Παναχαϊκή ήταν η μεγάλη νικήτρια του σπουδαιότερου παιχνιδιού της 25ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Football League 2 αφού πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από την Ρόδο επικρατώντας των \”ελαφιών\” με 2-0. Αυτή η νίκη έφερε την ομάδα της Πάτρας στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον την καθιστά ως το πρώτο φαβορί για την απευθείας άνοδο πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

 

Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έδειξε σχετικά νωρίς το ποιος είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση αφού πήρε το προβάδισμα στο 17\’ με καταπληκτικό γκολ του Ατματζίδη. Στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου η Παναχαϊκή έβαλε τις βάσεις για την τελική επικράτηση κάνοντας το 0-2 με τον Κυβελίδη στο 1ο λεπτό του επιπλέον χρόνου.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και οι φιλοξενούμενοι σχετικά άνετα κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα και πανηγύρισαν την σπουδαία νίκη, όντας οι πρώτοι που υποχρέωσαν σε εντός έδρας ήττα την ομάδα του \”σμαραγδένιου νησιού\”. Η Ρόδος ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες αφού αποβλήθηκαν στο 85\’ ο Ανωγειανάκης και στο 89\’ ο Μανίκας.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δ. Αττικής)


ΒΟΗΘΟΙ:
Κουτσογιάννος (Αθηνών), Τζωρτζάκος (Δ. Αττικής)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γήτας, Μανίκας, Κακλαμάνος, Μπιμπίρης, Ανωγειανάκης – Ατματζίδης, Φούφουλας, Κοκλιώτης


ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
85\’ Ανωγειανάκης, 89\’ Μανίκας

Ρόδος: Ριγανάς, Παπαδημήτρης (28\’ λ.τ Στ. Καντιμοίρης), Ανωγειανάκης, Μπιμπίρης, Παπαδόπουλος (75\’ Ευγενικός), Τοπάλης, Γήτας, Μαραγκουδάκης, Γ. Καντιμοίρης, Μανίκας, Κακλαμάνος.

Παναχαϊκή: Χάχαλης, Ντίνας, Δαμιανίδης (86\’ Μαρτίνος), Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας, Κοκλιώτης, Φούφουλας (89\’ Λουμπαρδέας), Ατματζίδης, Κυβελίδης, Ουρτάδο (83\’ Ακπαρίδης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook