Τα πάντα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του, υπ’ αριθμόν 40, τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΧ ανάμεσα σε Ακρίτα και Κισαμικό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Ε.Σ. Χανίων. Την Δευτέρα στα γραφεία της Ένωσης δόθηκε συνέντευξη τύπου με την παρουσία ανθρώπων και των δυο ομάδων αλλά και του προέδρου της ΕΠΣΧ, Γιώργου Βούρβαχη που ανακοίνωσε ότι τα έσοδα του τελικού αλλά και η αμοιβή των διαιτητών θα πάνε στον σύλλογο «Ορίζοντα» για παιδιά και ενήλικες με καρκίνο.

 

Τον σύλλογο αυτόν εκπροσώπησε ο πρόεδρος του κ. Σπύρος Αδοντάκης που αφού ευχαρίστησε την ΕΠΣΧ, τις ομάδες και τους διαιτητές τόνισε ότι τα λεφτά αυτά πιάνουν τόπο και δεν θα πάνε χαμένα.

 

 

Γιώργος Βούρβαχης (πρόεδρος Ε.Π.Σ. Χανίων):

«Θέλω να ευχαριστήσω τις δυο ομάδες για το θέαμα που θα μας προσφέρουν αλλά και για την προσφορά τους γιατί σε συνεργασία με την ΕΠΣΧ και τους διαιτητές όλα τα έσοδα του αγώνα αλλά και η αμοιβή των διαιτητών θα διατεθούν στον σύλλογο Ορίζοντα. Είναι σύλλογος εθελοντικής προσφοράς και στήριξης κυρίως σε παιδιά με νεοπλασίες και είναι μια μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από μια ομάδα ανθρώπων εδώ στα Χανιά και τους οποίους εμείς κάθε χρόνο τους στηρίζουμε. Έτσι και φέτος με τη σύμφωνη γνώμη και των σωματείων και των διαιτητών όλα τα έσοδα θα πάνε σε αυτόν τον ιερό σκοπό».

 

Σπύρος Αδοντάκης (πρόεδρος συλλόγου «Ορίζοντας»):

«Να γνωρίζετε όλοι ότι τα λεφτά αυτά πιάνουνε τόπο. Ο πρόεδρος ο κ. Βούρβαχης είπε ότι εμείς κάνουμε ένα έργο. Δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να διαχειριζόμαστε την αγάπη των ανθρώπων, των συμπολιτών μας για τον συνάνθρωπό τους. Αυτό κάνετε εσείς όλοι, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και να ξέρετε ότι αυτά τα χρήματα πιάνουνε τόπο».

 

Αντώνης Ροκάκης (πρόεδρος Κισαμικού):

«Είμαστε πολύ περήφανοι και θα θέλαμε όλο το Δ.Σ να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας που μας έκαναν ευτυχισμένους και μας έφεραν να βρισκόμαστε εδώ. Εμείς θεωρώ ότι έχουμε πετύχει τον στόχο μας που είμαστε στον τελικό. Θα αγωνιστούμε με μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας οπότε δεν θα είναι και τόσο εύκολο».

 

Μιχάλης Φλεμετάκης (πρόεδρος Ακρίτα):

«Για εμάς αυτήν την εβδομάδα υπάρχουν δυο γιορτές. Η μία είναι την Τετάρτη να πάρουμε το Κύπελλο Χανίων και η άλλη είναι την Κυριακή να κερδίσουμε το Ρέθυμνο για να έχουμε ελπίδες για την Κατηγορία».

 

Τάκης Διακάκης (προπονητής Ακρίτα):

«Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα που διαθέτει ρόστερ καλύτερο από πολλές ομάδες του Περιφερειακού και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό και η νίκη είναι μονόδρομος για κάποιους λόγους. Ο ένας είναι ότι πέρσι πιστεύουμε ότι δικαιούμασταν το τρόπαιο και το χάσαμε άδικα και για αυτό θέλουμε να το πάρουμε φέτος, ενώ ο άλλος είναι ότι θέλουμε να δώσουμε χαρά στους εαυτούς μας λόγω του ότι έχουμε τραβήξει πάρα πολλά προβλήματα και ατυχίες στο πρωτάθλημά μας και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε λίγο την ψυχολογία μας ενόψει των κρίσιμων αγώνων που έχουμε στη συνέχεια».

 

Νίκος Μαναρόλης (παίκτης-εκ των προπονητών Κισαμικού):

«Να δηλώσω ιδιαίτερα ευχαριστημένος που στον τελικό βρίσκονται δυο ομάδες της περιφέρειας των Χανίων που πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για το υγιές ποδόσφαιρο που θέλουμε να έχουμε και επίσης για τον φιλανθρωπικό σκοπό που θα πάνε τα έσοδα του αγώνα. Έχουμε εκπληρώσει τον στόχο μας κατά το ήμισυ φέτος με την παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου. Είναι σημαντικό ότι οι παίκτες της ομάδας κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα εκεί και είμαι σίγουρος ότι στα 90 λεπτά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε να διαφημίσουμε το ποδόσφαιρο και παρά τον τίτλο του αουτσάϊντερ που μας έχουν δώσει να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook